Din aller største dage nærmer seg og du har store forventninger til hvordan du vil ha det.

Her på Studio Hårfin kan vi hjelpe deg med den drømmen enten du vil være den klassiske bruden eller kanskje du er mer den rocka typen. Uansett skal vi hjelpe deg så du stråler på din dag.
Brudepakke uten Makeup

Denne Pakken inkluderer 

Prøvetime 1,5 Time

Bryllupsdag 2 Timer 


Brudepakke med Makeup

Denne Pakken inkluderer

Prøvetime 2 Timer

Bryllupsdag 2,5 TimerForlover/Brudepiker

For Forlovere kan både makeup og hår ordnes hvis dette er ønskelig. Brudepiker/blomsterpiker setter vi av 30 min til en enkel oppsettning, hvis ikke annet er ønskelig.

Lag din egen bryllupspakke

Ønsker du å lage din  egen perfekte bryllups pakke, er du hjertelig velkommen til dette. Du kan lage dine egne løsninger. Er dere et stor gruppe, kan vi også stenge salongen denne tiden. En lett servering kan også fikses.

Ønsker du at vi kommer til et selv valgt sted kan dette også ordnes.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.

Brudgommen

Brudgommen er også hjertelig velkommen og kan få sin egen tid den store dagen. Her tilbyr vi vask, klipp og styling til den perfekte bryllupsveisen.
Små nyttige tips til den store dagen.


  • Når du skal til frisøren ta på deg løst og ledig som du skal ta av deg etterpå. Så du ikke trekker en stram genser over din nye frisyre.
  • Ikke ta hudpleiebehandling eller solarium to uker før bryllupsdagen pga at huden kan reagere annerledes under stress.
  •  Lurt å gi forloveren din et lite nødkitt som hun skal passe på. Den burde inneholde deodorant, lipgloss, gnagsår plaster, kjoleteip og papirlommetørkle.